Wie ben ik?

Ik ben Janine Verhoeven

Geboren en getogen in Maastricht.

Sinds jaar en dag komen mijn man en ik in de Algarve op vakantie en in 2016 hebben we besloten om hier een groot deel van het jaar te wonen en wel in het markante vissersstadje Olhão, op slechts 15 minuten rijden in oostelijke richting van de luchthaven Faro.

Sinds 2010 ben ik aangesloten bij MIJN HUIS en ik.

Ons makelaarskantoor in Maastricht. Mijn werkzaamheden zijn goed te doen op afstand.

Inmiddels ben ik ook in de Algarve aan de slag als makelaar onroerend goed, vooral, maar niet alleen, met aan- en verkoop van nieuwbouwprojecten in de Algarve. Mijn professionele kennis en ruime (internationale) ervaring met vastgoedbemiddeling garanderen een succesvolle samenwerking. Mijn persoonlijke inzet typeert een vlot zoek- en koopproces van de woning van je droom, privé en zakelijk.

Op de investeringsobjecten krijg je een aantrekkelijk rendement, maar uiteraard ook om zelf je droom te realiseren en hier te verblijven. Of het nu om vakantie gaat of om permanent verblijf: In de Algarve kun je alle kanten uit.

Achievements

Verzekerd van een mooi rendement op je investering

Maar uiteraard ook om zelf je droom te realiseren en hier te verblijven. Of het nu om vakantie gaat of om permanent verblijf: In de Algarve kun je alle kanten uit.

Ik ben gelieerd aan Keller Williams Flash Algarve Sotavento, internationaal bekend als Keller Williams Real Estate, in het kort KW. Een van origine Amerikaans bedrijf met 38 jaar ervaring, waardoor en waarvan ik alle support
krijg op elk gebied. En waardoor ik je kan verzekeren: Bij ons ben je in goede
handen. Op ons kantoor in Faro staan we allemaal tot je beschikking.

Mijn droom was om “later” in dit fijne klimaat te komen wonen. Inmiddels heb ik die droom waargemaakt. Deel jouw droom met mij en laten we die samen realiseren. Portugal wacht op je.

Live your dream!

Laten we kennismaken!